Är BlackBerry Bold 9900 trängts ut av konsumenten intervallet på $ 349,99?

Vi har väntat på att se RIM släpper BlackBerry Bold 9900 och jag var allvarligt överväger att enheten ska gå tillsammans med min Playbook, men om prissättningen visas i denna läckt T-Mobile-dokumentet är sant då det ser ut som jag inte kommer att vara ansluta BlackBerry samhället när som helst snart. $ 349,99 före $ 50 post-i rabatten (kan inte dessa saker bara dö?) Med ett kontrakt två år är galen prissättning på en telefon som kör en något modifierad version av en gammal OS och IMHO kan inte konkurrera med iOS, Android, och Windows Phone-enheter.

När en konsument kan plocka upp de senaste och bästa smartphones på deras bärare butik för $ 199 Jag vet inte varför de skulle ens överväga Bold 9900 på $ 100 mer. Jag undrar om RIM ger upp på konsumentmarknaden med Bold 9900 så att de kan prissätta några av deras andra kommande BB OS 7 enheter ner i $ 199 eller mindre intervall. Jag vet de initiala kostnaderna för en smartphone är inte definierar kostnader och har liten effekt på kontraktet kostnad som vi betalar här i USA, men det är en mental sak och erbjuder en jämförelsepunkt med andra smartphones. Om det inte startar på $ 199 med ett kontrakt och i $ 400 off kontraktspriset, då jag fortfarande kan överväga en.

Jag har använt BlackBerry-enheter på och av under åren och uppskattar den långa batteritid och bra hårdvara kvalitet, men jag är en Exchange och Gmail-användare och BlackBerry gör inget av dessa mycket väl om du inte har en BES. Små företag där människor få iPhone och Android-enheter, som den jag jobbar på, stöder inte en BES eftersom det inte finns tillräckligt många användare och jag kommer att hålla sig med dessa andra plattformar för nu.

Om detta pris är verklig, det ändrar din BlackBerry Bold beslut 9900 köp?

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende