Dell för sent för smartphone partiet?

Dell vd Michael Dell idag lagt bränsle till rykten om att företaget planerar att släppa en smartphone eller mobil Internet-enhet. Men Dell komma in i spelet för sent?

Vi har redan avtal med flera mobiloperatörer runt netbook enheter, så det skulle inte vara orimligt att förvänta sig att vi skulle ha mindre mobila Internet-enheter eller smartphones i framtiden.

Om du tror att rykten som för närvarande flyger omkring, har Dell redan en smartphone prototyp som är att göra rundor av de stora amerikanska flygbolag, och företaget har lagt en order med, taiwanesiska elektroniktillverkaren Hon Hai Precision Industry Co att bygga enheten som snart som bärare är fast.

Nu, ett par år sedan skulle ha varit stora nyheter. Massiva nyheter. Enorma nyheter. Men idag, på en marknad där vi har iPhone och Android, jag är inte så säker på hur mycket av ett plask Dell kan göra. Visst kommer en hel del surr och hype omger allt som kommer från Dell, men dollar och cent nivå, kan bryta sig in i smartphone marknaden vara en lång, hård, dyr strävan. I själva verket kan inte Dell dra något riktigt speciellt ur hatten, något som känns som speciella som iPhone (just nu iPhone dödar konkurrensen), alla Dell kommer att göra är att försöka kant till en marknad som redan kämpar för att komma till rätta med hur Apple skakade allt.

Dell kan försöka konkurrera baserat på pris, trots allt, har företaget en fantastisk meritlista pressar priserna. Problemet med detta är att det finns inget slut på hur billigt en mobiltelefon kan få.

Har Dell har vad som krävs för att komma in på marknaden för smartphones?

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå; telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig