Försäkringsbolaget effektiviserar arbetsflödet med Citrix ShareFile

Av olika skäl, ersättningar till anställda fast Mission Fördelar är fortfarande krävs för att ta emot pappersansökningar sjukförsäkring och annan politik, men när det pappersarbete lämnas in, gör det lilla företaget vad det kan för att göra processen för att organisera, bearbetning och dela information som digital och papperslös som möjligt.

Centralt i arbetet är Citrix ShareFile, som hjälper 10 personer företaget hantera mer än 30.000 filer. (Bilden ovan är en skärmdump av fildelnings gränssnitt på en Apple iPad.) Tjänsten är en ersättning för bolagets tidigare lösningen, som består av en server som administreras lokalt. Migrationen var viktigt både för skalbarhet och säkerhet. “En effektiv process är avgörande om du vill ha något som är skalbar”, säger Matthew Sohn, VD för Mission Fördelar.

För Sohn, det finns tre primära fördelar med att använda ShareFile

ShareFile prissättning börjar på $ 29,95 per månad för två anställda konton och upp till 5 GB lagringsutrymme, den mest populära planen är $ 59,95 per månad och innehåller upp till 10 konton, 10 GB lagringsutrymme, och en plug-in för Microsoft Outlook.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela