HP lanserar 27-tums Omni 27 allt-i-ett, Pavilion Phoenix h9 speldatorn

Kommer du ihåg när HP var att komma ut ur PC-verksamhet? Tja, nu är det starkt tillbaka med två nya datorer som det offentligtjuvstarta på CES 2012.

En är Omni 27 allt-i-ett-system med en massiv 27-tums 1080p skärm. Den använder multi-core processorer, men vilka som uttryckligen inte har lämnats ut, och inkluderar inbyggd Beats Audio. Displayen lutas upp till 25 grader, men det är inte en pekskärm. HP inklusive magiska Canvas programvara, som låter dig utöka skrivbordet vyn horisontellt för att bättre passa in alla dina appar och medieinnehåll. Även om det kommer med en DVD-enhet, kan du få en Blu-ray-spelare som ett alternativ, liksom en TV-tuner och HDMI-ingång. Omni 27 kommer att börja säljas 8 januari för $ 1,199.99.

HP har också hoppar tillbaka in i speldator affärs, om inte med samma känsla som när den samarbetar med Voodoo PC för Blackbird skrivbordet. Pavilion Phoenix h9 (bilden) är den mest kraftfulla paviljongen systemet hittills, med Engadget rapporterar att det kommer att använda antingen AMD: s åtta kärn Bulldozer eller Intels Sandy Bridge-E processorer och Nvidia GeForce GTX 580 grafikkort. HP beskriver chassit estetiska som “pansar-pläterade” och har ett fönster utskuret sida att visa upp färgad belysning inuti. Välj konfigurationer kommer också med inbyggd vätskekylning. Som med de flesta prestandadatorer kommer Phoenix h9 inte billigt: ​​Prissättning börjar på $ 1,149.99 när det blir tillgängligt den 8 januari.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand