IBM förnyade lagring strategi integrerar Platform Computing teknik

IBM på måndag kommer att förnya hur det designar sin lagringsinfrastruktur för att bättre tillgodose big data och komprimera aktiv information.

Företaget lanserade en uppsjö av uppgraderingar till produkter och lagringssystem och införlivade programvara från det senaste förvärvet av Platform Computing. I IBM: s faktablad om översynen, gjorde företaget det klart att det skulle efter EMC, NetApp och HP.

I ett nötskal, är IBM automatisera mer av lagring, med hjälp av realtids-komprimering och automatiserad nivåindelning för att få information. Spelplanen för IBM är att göra data mer tillgängliga för realtidsanalyser.

IBM: s initiativ, dubbad Smartare Förvaring, syftar till att komprimera låga aktivitetsdata med så mycket som 80 procent. Denna åtgärd ökar kapaciteten i systemet.

Bland de viktigaste posterna från IBMs lagrings översyn

Dessutom IBM sa att det kommer att utvidga sin tekniska beräkningar kunskap att integrera kunder. Företaget rullade ut ett rutnät chef, IBM Platform Symphony, som integreras med MapReduce programvara. Företaget har också infört nya kluster programvara som är integrerad med sina HPC verktyg.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

? IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb

IBM Storwize V7000 förbättringar ingår i realtid komprimering av aktiva uppgifter, stöd för Fibre Channel over Ethernet, fyra sätt klustring stöd och en VMware vCenter plug-in. Dessa komprimeringstekniker sattes till IBM: s System Storage SAN Volume Controller,. Lanserat ett nytt gränssnitt för IBM Tivoli Storage Productivity Center V5.1 som stödjer molnhantering och stärker rapportering,. IBM System Storage DS3500 Express och DCS3700 lagt dynamisk disk sammanslagning, Flashcopy till klippa backup tid och thin provisioning,. IBM Sonas Re1. 1.3.2 innehåller en samlad bild av alla filer oavsett om de är på disk eller tryck,. Realtidskompressions apparater har uppdaterats. IBM Realtidskompressionsteknik STN6500 och STN6800 kommer att stödja IPv6,. IBM System Storage DS8000 innehåller en 400 GB SSD-enhet alternativ,. Många förbättrar till bandsystem och hanteringsprogram.

IBM Watson: Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut

IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter Global Business Services Exec

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, stora datamängder, IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb, artificiell intelligens, IBM Watson:? Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut , CXO, IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter global business services Exec