Intuit analyserar vad som driver DIY app utvecklare

Många app och programutvecklare inte får stöd eller erkännande från IT-avdelningar som de behöver, baserat på ny forskning från QuickBase, en enhet av Intuit.

Specifikt har nästan en av fem arbetare informations på mitten till stora företag byggs eller anpassade sina egna appar eller programvara för arbete utan stöd från IT.

För referens, Intuit och Global Strategy Group tillfrågade mer än 900 informations anställda på företag med fler än 100 anställda i oktober 2011.

Forskare frågade deltagarna om de kände befogenhet att lösa kund- och arbetsprocessproblem på egen hand, samt om anställda sanktionerad av företagens IT-avdelningar att använda teknik som de själva väljer att göra det.

En uppdelning av dessa gör-det-själv-app-utvecklare i olika branscher kan ses i diagrammet nedan. Medan de flesta DIY utvecklare verkar återfinns i data- och IT-tjänster, det fanns många fler inom finansiella tjänster som fann sig vara “icke-befogenhet.”

Det stöd som en del av dessa DIY arbetarna inte nödvändigtvis betyder mer resurser i form av pengar, personal eller teknik. Det kan verkligen vara enkelt som att publicera en framgång inom företaget, därför leder till större arbetstillfredsställelse.

Naturligtvis skulle ekonomisk ersättning välkomnas också. I avsaknad av allmänt erkännande, fann forskarna att nästan sex av 10 utvecklare ville ha en reaktion i form av ekonomisk ersättning.

Allison Mnookin, vice president och general manager för Intuit QuickBase, förklaras i rapporten hur värdefull och nödvändig erkännande (i någon form) är att både anställda och företaget totalt

Intuit Q2 bärs av SMB, moln övergång, New Google-konton registrera automatiskt användare för Gmail, Google+, Mint.com kommer till Android tabletter med optimerad app, Backupify lanserar omedelbara säkerhetskopior av Salesforce.com data; ShoreTel chefer fokusera på att påskynda Unified Communications

Motiverande gör-det-själv app skapare bränslen större trivsel. Erbjuda stöd och erkänna deras arbete, på ett eller annat sätt, lönar sig. Dessa anställda går utöver sina arbetsbeskrivningar för att göra sina lag mer effektiv och lösa problem för sina företag eftersom de vill. Om ledningen stöder och förväntar sig att denna typ av intern innovation, kommer personalen inte känns som rätt till ersättning.

Kartbilden via Intuit

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, utvecklare, Google köper Apigee för $ 625.000.000, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, säkerhet, Adobe reanimates NPAPI Flash för Linux efter fyra år stasis

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Google köper Apigee för $ 625.000.000

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

Adobe reanimates NPAPI Flash för Linux efter fyra års stasis