IT-chefer: Utbilda arbetare om tabletten tangentbord

Tabletter är bra för en hel del uppgifter medan hållas i handen och används enbart genom beröring. Det är vad de är utformade för att göra, trots allt. På arbetsplatsen, där tabletter förekommer mer och mer, ibland är det klokt att använda ett tangentbord med skiffer. De som ansvarar för IT för företag bör se till att de anställda är medvetna om att tangentbord är tillgängliga för nästan varje tablett.

Jag använder regelbundet tangentbord med mina tabletter för arbete, men inte alltid. Om en given uppgift är bättre skicklig med ett tangentbord, använder jag en.

Jag äger flera tabletter och har bra tangentbord alternativ för varje. Med tangentbordet kan gå en lång väg att vända en frustrerande arbetssession, som orsakas av att skriva på ett virtuellt tangentbord, till en trevlig.

Se relaterade; Fem bästa iPad Air tangentbord (händer på): april 2014; 9 bästa iPad tangentbord (händer på): mars 2013, 5 bästa iPad mini tangentbord

Jag arbetar på kaféer hela tiden, ofta med en tablett och tangentbord. De anställda på mitt ordinarie arbete fläckar märke till alla de olika tabletter som jag använder, och de olika tangentbord för varje. Jag är regelbundet frågade hur väl tangentbord fungerar och om jag gillar dem.

De flesta av de människor som ber om dem är studenter vid ett närliggande universitet, och se hur väl de olika tangentbord för mig de inser att de skulle arbeta för sitt skolarbete, alltför. De ber mig att visa hur de fungerar med iPad, Android eller Windows tablett Jag använder just den dagen.

Det är inte bara studenter, jag också kontaktats av andra med samma nyfikenhet tangentbord. Deras arbetsgivare tillåter dem att föra sin egen tablett för att arbeta, och se hur bra de fungerar för mig de inser ett tangentbord kan vara en bra passform för att utföra arbetsuppgifter.

Problemet för dessa människor är en brist på information om tabletter och tangentbord. Det finns inte många studenter, eller som för de anställda, som är medveten om att livskraftiga tangentbord alternativ finns. De är verkligen inte medvetna om att för många tabletter finns en hel del tangentbord tillgängliga.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Dessa är inte tekniskt kunniga människor, och de går miste om möjligheten att utnyttja sin tablett mer produktivt vid de tillfällen när man använder ett tangentbord vettigt.

De i företagens IT behöver utbilda arbetare som använder tabletter i arbetet. Om arbetarna hade tangentbord, skulle de sannolikt bli mer produktiva göra vissa uppgifter än de skulle utan dem, och det är att företagets fördel.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Tangentbord för tabletter kräver inte mycket, om någon, stöd från IT-personal så det finns inget att förlora i att se till arbetare är medvetna om alternativen. Utbilda anställda om hur man använder tangentbord med tabletter. Företaget kan bara dra nytta av detta.

Om ditt företag distribuerar Surface tabletter av Microsoft, oddsen är de delas ut till arbetstagare med en av tangentbords omslag. Varför inte göra samma sak med iPad eller Android-surfplattor som tilldelats anställda? Tangentbordet är inte mindre användbar för de tabletter än vad det är för Surface.

Och snälla, inte falla tillbaka på den felaktiga tron ​​att istället för att använda tangentbord med tabletter kan man lika gärna använda en bärbar dator. Med utsikt över möjligheten att använda tabletten utan tangentbord, som de flesta tablett ägare kommer att tillbringa mycket tid att göra. Tangentbordet är inte permanent fäst vid tabletten, det förstärker det när det behövs. Det är en låg kostnad alternativ som tillför värde till en tablett, och ger en fördel för både den anställde och företaget.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada