Lenovo att erbjuda Linux bärbara datorer

Lenovo är att börja erbjuda Linux-drivna bärbara datorer som ett alternativ till Windows. Detta innebär att det nu två av de tre PC-tillverkare kommer att ha en Linux linje.

Hårdvara, Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop, hårdvara, Lenovo bloats upp Android med Microsoft Office och Skype, datorer,? Lenovo förblir positivt trots sex procent 1Q17 intäktsminskningen, rörlighet, Moto Z Force Droid Edition recension: splitter display, batteri för att hålla, och funktionell modulär design

Planerna offentliggjordes av Lenovo i början av Linuxworld årliga konferens som hölls i San Francisco. Som ni kan föreställa er, planerna är knapphändig närvarande (ingen prissättning information eller vilka modeller kommer att finnas tillgängliga) men vad vi vet är att Linux-distributioner kommer att levereras av Novell. Vi vet också att Linux-drivna bärbara datorer kommer att finnas tillgänglig någon gång senare i år.

Det ska bli intressant att se om Lenovo publicerar sin Linux bärbara datorer mer än Dell har gjort för långt eller om kunderna kommer att behöva veta var du ska leta om de vill ha en.

Jag är villig att satsa att HP kommer att ha en Linux sortiment klar snart.

Tankar?

Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop

Lenovo bloats upp Android med Microsoft Office och Skype

? Lenovo förblir positivt trots sex procent 1Q17 intäktsminskningen

Moto Z Force Droid Edition recension: splitter display, batteri för att hålla, och funktionell modulär design