Mest futuristiska produkt av CES 2011: GM en-v skoter / bil

En av de saker som jag leta efter varje år på Consumer Electronics Show är det företag som inte är rädd för att titta framåt några år och visar oss en produkt som – även om det kan vara lite mer än ett begrepp eller demo – ger oss en titt på framtiden. Företaget som erbjöd det bästa exemplet på det på CES 2011 var General Motors. Ja, att General Motors.

GM visade upp en liten elbil kallas “en-v” som jag tänker på som en blandning mellan en Segway och en Smart Car. Denna produkt håller på att utformas för stadsområden ett decennium från nu. Det kan bli upp till motorvägshastigheter samtidigt ansluta upp med andra fordon som den för att bilda ett tåg som kan göra mycket mer effektiv användning av vägarna.

GM hade en fungerande prototyp på CES och min kollega Brian Cooley från denna webbplats har en tre minuters demo som du kan titta på videon nedan

Detta publicerades ursprungligen på elaptopcomputer.com.

Bränsleceller mognat på CES 2016

Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovation som räknas

Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)

CES, Bränsleceller kommer av ålder på CES 2016, CXO, Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovationer som betyder, CES, Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle, Amazon, CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)