MPS en av topp 4 IT-trender för 2012 i Australien / Nya Zeeland

Doc tar ett globalt perspektiv, särskilt när det gäller Managed Print Services, som verkar vara att ta bort hela världen. De senaste trenderna och prognoser kommer för International Data Corporation (IDC) och fokusera på Australien / Nya Zeeland marknaden.

Australien och Nya Zeeland (ANZ) IKT-marknaden Infrastrukturen kommer att präglas av att ändra investeringsprioriteringar på grund av ekonomiska förhållanden, enligt de senaste prognoserna från IDC Australien.

IDC Australian analytiker, Trevor Clarke, sade i ett uttalande att medan den australiensiska marknaden är motståndskraftig mot de ekonomiska problem i andra regioner, är det inte immuna och företag kommer sannolikt att säkra sina satsningar när de investerar i IKT-infrastruktur i år.

Nedan presenteras de bästa 4 nyckel ANZ infrastruktur förutsägelser från IDC för 2012

1. Android smartphones tar över Apple iOS 2012

2012 kommer att sätta scenen för en intensiv klientoperativsystem (OS) kampen om smartphones.

2. Apple iPad kommer att behålla sin dominans i media tabletter marknaden

Apple kommer att hålla antalet en plats trots Android växer i en snabbare takt av 36,2 procent jämfört med samma period år (på årsbasis) med iOS handel på 8,8 procent på årsbasis tillväxt.

3. Windows 8 kommer att hjälpa PC-marknaden stanna stabil under 2012 och framåt

Lanseringen av Windows 8 i den andra halvan av 2012 kommer att sätta igång en utvidgning av persondatorer bortom konventionella plattformar och formfaktorer samtidigt bränslepåfyllning Enterprise Mobility.

4. 2012 blir det år kanalpartners ta hanterade utskriftstjänster till SMB-marknaden

Kanalpartners kommer att öka penetrationen av Managed Print Service (MPS) i små och medelstora företag (SMB). IDC räknar med MPS intäkter att öka med 15 procent 2012.

För de återstående tio, se hela artikeln från Computer.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, telekom, Chorus vinst stabil på NZ $ 91m på beslut koppar prissättning, Innovation,? Domino partners med Flirtey för pizza drönare leverans

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Chorus vinst stabil på NZ $ 91m på besluts koppar prissättning

? Domino partners med Flirtey för pizza drönare leverans